Brouwer-vervolg-paginaslider-2 vervogslider_Yaris_voorzijde vervogslider_Prius_Prime_2017 Brouwer-vervolg-paginaslider vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

13 09 2018 1

Het grapje om de Toyota Mirai een watertaxi te noemen, is snel gemaakt. Zeker als er een kern van waarheid in zit: een Parijse taxi-onderneming heeft 25 van deze waterstofauto’s in gebruik genomen. En dat is, anders dan bij de walmende rondvaartenboten die de Seine bevolken, erg goed nieuws.

13 09 2018 2

Luchtvervuiling is een hardnekkig probleem voor veel grote steden. Parijzenaars mogen bij ernstige smogvorming alleen bij toerbeurt hun auto gebruiken; een even of oneven nummer op het kenteken bepaalt wie wanneer de weg op mag. De Toyota Mirai, de waterstofauto van Toyota, ontkomt vanzelfsprekend aan dit regime, omdat uit zijn uitlaat niets anders komt dan wat waterdruppels. Of een plasje, dat hij als een zindelijk hondje kan ophouden. Het baasje bepaalt wanneer het kraantje open mag.

13 09 2018 3a

Taxi en politie
Via een door de Europese Commissie gepromoot project ter bevordering van de aanschaf en het gebruik van waterstofauto’s, brengt de organisatie FCH (Fuel Cells and Hydrogen) in Brussel, Londen en Parijs in totaal 180 voertuigen met deze milieuvriendelijke vorm van aandrijving op de weg. Toyota is in zo’n geval vanzelfsprekend van de partij, het heeft immers een kant-en-klaar productiemodel in de catalogus staan. Van die 180 auto’s zijn er inmiddels tien geleverd aan de Londense politie - ook Mirai’s - terwijl de overige 170 aan de slag gaan als taxi’s. In Parijs zijn onlangs de eerste 25 Toyota’s afgeleverd aan taxibedrijf HYPE, dat uitsluitend met waterstofauto’s rijdt. Over drie jaar moet hun vloot zijn gegroeid tot honderd auto’s.

13 09 2018 4

Goed figuur
De inzet van de innovatieve Toyota’s past naadloos in het Franse overheidsbeleid, dat via een landelijk programma de inzet van waterstofauto’s promoot. In het overvolle Parijs, waar de matige luchtkwaliteit voor zowel inwoners als toeristen een gegeven is, slaan de Mirai’s daarom een extra goed figuur. Déplacer-vous en taxi hydrogène staat er als prikkelende tekst achterop de auto’s. Letterlijk: verplaats uzelf per waterstoftaxi. Altijd doen. De stad is erbij gebaat.

 

Actueel

 • Zien en gezien worden

  05-12-2018

   

  De herfst en winter zorgen vaak voor regen, harde wind en slecht zicht! Een lage zon kan ook zorgen voor gevaarlijke situaties. Is de verlichting van

  ...

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf brouwer

Hoofdstraat 38
7981 AB Diever

Tel 0521 592160
auto@brouwerdiever.nl 

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg VETOS ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.