vervogslider_Toyota2017_modellen Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

30 05 2018 1 Wanneer een auto geen aardverschuivingen veroorzaakt in de periode waarin hij nieuw wordt verkocht, speelt hij op de occasionmarkt gewoonlijk ook een rol in de schaduw. Geen probleem, want wij lichten zo’n auto graag uit: de Toyota Verso-S.

30 05 2018 2

Droomoccasion? Is die term niet eerder van toepassing op een Lexus? Of op een heel dikke Land Cruiser? Nee, niet per se. De term slaat net zo goed op een gebruikte auto die voor zijn geld nog heel veel betrouwbare kilometers in het vooruitzicht stelt, die een ruim interieur heeft en geen grote aanslag maakt op het gezinsbudget. Het aardige is dat er bij de VETOS Dealers prachtige exemplaren te koop zijn van deze droomoccasion: de Toyota Verso-S.

30 05 2018 3

Compacte MPV
Deze Toyota is een compacte MPV. Een veelzijdige auto dus, met een prettig formaat vanbuiten en een riant plaatsaanbod vanbinnen. De Verso-S kwam in 2011 op de markt als opvolger van de Yaris Verso. Toyota leverde hem met een 1,3 liter viercilindermotor met 16 kleppen en bovenliggende nokkenassen en maar liefst 99 pk. Qua opzet een sportief hightech-motortje, waarbij je door flink te schakelen (zesbak!) de onderste pk boven krijgt. Geen zin in? Prima, het blokje is soepel genoeg voor een rustige rijstijl. De auto beloont dat met een keurig verbruik; Toyota geeft zelf 5,4 l/100 km op. Of neem de Verso-S met automatische transmissie (CVT), die bij de VETOS Dealers even ruim voorhanden is als de handgeschakelde versie.

30 05 2018 4

Vlakke vloer
De rij-eigenschappen zijn puik. De Toyota Verso-S snelt betrouwbaar door bochten, houdt uitstekende koers op de snelweg en helt niet te veel over. Gewoon een auto die je niet voor verrassingen stelt. Hetzelfde geldt voor de bediening; de Verso-S kun je met een minimale krachtsinspanning van A naar B rijden. Verrassend is misschien wel het interieur en dan in positieve zin; voor zo’n compacte auto (lengte is net geen vier meter) biedt het opvallend veel bewegingsvrijheid. De bagageruimte is met 430 liter zelfs zeer groot; met de achterbank neergeklapt (er ontstaat dan een geheel vlakke laadvloer!) past er achterin voor bijna 1.400 later aan lading. Prima.

30 05 2018 5

Weinig kilometers
Op het moment dat dit stukje werd getikt, stonden er 15 stuks van de Verso-S bij de VETOS Dealers. De gemiddelde prijs is zo’n 13 mille, waarmee je een Verso-S koopt met een bijzonder lage kilometerstand. Anders gezegd: auto’s die zo goed als nieuw zijn. De Verso-S staat misschien niet bovenaan ieders boodschappenlijstje, maar is zeker het overwegen waard.

Klik hier voor het actuele Verso-S aanbod bij onze dealers.

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf brouwer

Hoofdstraat 38
7981 AB Diever

Tel 0521 592160
auto@brouwerdiever.nl 

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg VETOS ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.