vervogslider_Toyota2017_modellen Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

03 05 2018 1

De harde werkers van Toyota, de Hilux, Land Cruiser en Proace, bewijzen dat niet letterlijk alle Toyota’s met een dieselmotor uit de schappen verdwijnen. Al moet je bij het rijden met bijvoorbeeld de Proace haast weten dat het een diesel is; horen doe je hem niet.

03 05 2018 2

Het bericht dat Toyota helemaal zou stoppen met het leveren van dieselmodellen, zong eind vorig jaar een tijdje rond. Het ging erom dat de importeur vanwege de kleine vraag de dieselversies ging schrappen van de Auris, Avensis en RAV4. Maar natuurlijk niet van de Hilux, de Land Cruiser en de Proace, alledrie dieselaars bij uitstek. En, inderdaad, de noeste werkers van het merk. Niets ten nadele van de (hybride) Toyota personenauto’s die dagelijks vele zakelijke kilometers afleggen of zware caravans door Europa slepen, maar voor een bestelauto als de Proace is werken nu eenmaal een doel op zich.

03 05 2018 3

Duurzaam en robuust
De Proace is in 2016 gepresenteerd als de nieuwe bestelauto van Toyota, die daarmee een gelijknamig model opvolgt en vooral in de voetsporen treedt van de beroemde, onvergetelijke Hiace. De Proace is ontstaan via een samenwerkingsverband met Citroën/Peugeot. Daarover willen verstokte Toyota-fans nog wel eens de wenkbrauwen fronsen, maar dat is beslist niet nodig: het gaat hier om volbloed Toyota’s, die wat duurzaamheid en robuustheid betreft zonder meer waardige opvolgers van de Hiace zijn.

03 05 2018 4

Potige klant
Ja, ook de motoren zijn van Franse origine en dat is hier een aanbeveling; juist de genoemde fabrikant is beroemd geworden met zijn fenomenale diesels. Dat bewijst de Proace elke kilometer: de motor, met 1,6- of 2,0-liter inhoud en vermogens van 95 tot 177 pk, draait als het bekende zonnetje. Zeker vanaf de 1.6-versie met 115 pk, die standaard een zesbak heeft, is de motor amper hoorbaar. Passagiers die niet beter weten, verslijten ‘m geheid voor een benzineblok. Maar dat is-ie juist wat trekkracht en verbruik bepaald niet; de genoemde 1.6 is met 300 Nm bij 1.750 toeren een zeer potige klant, waarvoor Toyota een gemiddeld verbruik opgeeft van 5,1 tot 5,5 l/100 km.

03 05 2018 5

Taxi, Truck
Interessant aan de Proace is dat hij af-fabriek in een groot aantal modellen leverbaar is: Compact (laadvolume 4,6 m3), Worker (5,3 m3) en Long Worker (6,6 m3). Verder is-ie er als personenbus/taxi voor negen inzittenden, met een dubbele cabine met vijf of zes zitplaatsen en alsnog 4,0 m3 laadruimte. Daarnaast is er nog de Proace Truck, een platform-cabine die geschikt is voor alle mogelijke opbouwvarianten.

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf brouwer

Hoofdstraat 38
7981 AB Diever

Tel 0521 592160
auto@brouwerdiever.nl 

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg VETOS ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.