vervogslider_Toyota2017_modellen Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

19 07 2018 1a

Een goede auto hoeft niet veel geld te kosten, dat bewijs levert de VETOS Dealer dag in dag uit: zie de uitgebreide voorraad occasions op vetos.nl. Onderstaande prijspakkers zijn ideaal voor wie nog snel even een betrouwbare én betaalbare vakantie-auto wil scoren.

VETOS nieuws 19 07 2018 foto2

Toyota Auris 1.4-16V
Neem bijvoorbeeld deze fraaie, zwarte hatchback. Niet zomaar een willekeurig autootje, maar een echte Toyota Auris - en dat voor maar € 2.950,-! Goed, hij heeft iets meer dan drie ton op de teller staan, maar dat betekent juist bij auto’s zoals de Auris nog lang niet dat hij aan het einde van zijn Latijn is. Integendeel, met deze sportieve zestienklepper uit 2007 zouden wij zonder morren naar de Franse zuidkust willen snorren - als we daar dan ook drie weken mogen blijven natuurlijk. Oh ja: volledig dealer-onderhouden én - bonus, bonus!!! - uitgerust met airconditioning.

 

VETOS nieuws 19 07 2018 foto3

Toyota Corolla 2.0 D-4D
U gaat klimmen en dalen met de auto, deze zomer? De Alpen door en sowieso heel wat kilometertjes wegtikken? Met een caravan wellicht? Dan is een sterke en zuinige turbodiesel wel zo’n fijne reisgenoot. Neem bijvoorbeeld deze vijfdeurs (handig!) Toyota Corolla 2.0 D-4D Linea Sol uit 2005. Net als de Auris met drie ton ervaring, maar dan weet-ie tenminste wel wat écht kilometers vreten is, zullen we maar zeggen. En we steken onze hand ervoor in het vuur dat er - bij goed onderhoud - nog wel een tonnetje of zus bij kan. Deze fijne tweeliter turbodiesel heeft natuurlijk een airco aan boord en bovendien cruise control voor de lange snelwegen - een niet te onderschatten voordeel! Kom ‘m maar snel halen, voor het zachte prijsje van € 2.950,-.

 

VETOS nieuws 19 07 2018 foto4  Toyota Avensis 1.6-16V Liftback
Wie met een gezin op vakantie gaat, wil er natuurlijk wel ruim zitten. Nou dat kan, in deze riante Toyota Avensis Liftback. Ja, dat is die vlotte vijfdeurs! Zuinig en pittig met de 1.6-16V motor, die bovendien heel stil zijn noeste arbeid verricht - wel zo prettig op de lange afstand. De niet te missen airco is uiteraard in deze luxueuze auto aanwezig, net als elektrische ramen, centrale deurvergrendeling en airbags voor hem en haar. De ervaring van deze Avensis is beperkt gebleven tot 227.000 kilometer. Een dan kost-ie ook nog maar € 2.250,-. Snel, voordat iemand anders hem koopt!

 

VETOS nieuws 19 07 2018 foto5  Toyota Yaris Verso 1.3-16V aut.
Alsof er nauwelijks mee is gereden… deze geinige Toyota Yaris Verso met de sterke 1.3 16-klepper en automaat, heeft wel een héél goed baasje gehad. Kan niet missen. De blauwe lak glanst, het interieur is keurig, de onderhoudsboekjes zijn afgestempeld, de ledjes in het dashboard branden om het felst… en toch is hij van bouwjaar 2000 en heeft hij 253.000 kilometer van de wereld gezien. Maar we weten het: dat is voor een Toyota niet meer dan een soort avondwandeling. Kortom, deze onvoorstelbaar ruime en onverwacht comfortabele occasion is voor slechts € 2.360,- echt het snoepje van de week. Met wie mag-ie mee op vakantie, deze zomer?

Sinds het moment van schrijven kunnen bovengenoemde auto’s natuurlijk inmiddels zijn verkocht. Kijk daarom hier voor het meest recente aanbod. Succes met kiezen. En: een goede reis gewenst!

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf brouwer

Hoofdstraat 38
7981 AB Diever

Tel 0521 592160
auto@brouwerdiever.nl 

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg VETOS ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.